<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Weer een belangrijke stap is gezet in de voorbereiding naar de Libya RALLY.

Categories: Nieuws

klaar voor de Libya RallyAfgelopen zaterdag heb ik de motor met alle spullen weggebracht om op transport te gaan naar Marokko. Twee weken lang was de woonkamer de plek waar ik alle benodigde spullen verzamelde en uiteindelijk in de 2 rallykisten van elk 80 liter een plekje gaf. Dat viel nog niet mee. Wat een hoop spullen. Maar het is gelukt.

De laatste twee weken waren best hectisch. Wat een geregel allemaal. Ik moest een satelliet-telefoon huren, een nood-vuurpijl , een extra set cross-kleding, sportvoeding en nog veel meer aanschaffen. Afgelopen maandagavond ook nog “even” naar Ewout van Rally Bike Center in Lochem gegaan voor een nieuwe set banden en bib-moussen ( binnenbanden van schuim waarmee je geen lekke band kunt krijgen) Dat was ook wel nodig ook; De bibmousse in het voorwiel was zo goed als helemaal doorgescheurd. Ook de GPS houder heeft een plek op het stuur gekregen en verder heeft Ewout me voorzien van een voorraad luchtfilters (elke dag een nieuwe) en oliefilters (om de dag een nieuwe). Er moet elke dag nieuwe olie in de motor dus ook meteen maar 8 liter olie gekocht.

Afgelopen woensdag heb ik een sportkeuring moeten ondergaan voor het verkrijgen van een internationale rally licentie. Alles was in orde dus dat is ook weer een zorg minder.
Nu dit alles achter de rug is kan ik mij verder voorbereiden. Veel sporten en de tijd tot de rally begint gebruiken om uit te rusten, en me mentaal voorbereiden op wat er komen gaat.
Met een beetje geluk gaat het mogelijk zijn me te volgen tijdens de rally. Hiervoor zal er op bestemmingdakar.nl een google maps kaartje komen waarop je kunt zien waar ik me bevindt. Hiervoor neem ik een apparaatje mee die elke 15 minuten mijn gps coordinaten doorzend.

Later meer..