<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Wauw, wat veel en wat een mooie reacties heb ik nu al gekregen.

Categories: Nieuws,Uncategorized

Het geeft me een goed gevoel. Ik hoop dat veel mensen ook daadwerkelijk een donatie doen aan 113Online. Hoe dat kan doen lees je hier. Er zijn zoveel mensen zoals wij die gebukt gaan onder depressies en zich onzichtbaar door de samenleving bewegen. 113Online luistert naar hen en bied hulp. Steun 113Online!

Komend jaar is een spannend, moeilijk en zwaar jaar voor mij. De voorbereiding is in volle gang om straks goed voorbereid van start te kunnen gaan. Alle mooie en fijne reacties motiveren mij enorm om straks de finish te halen in Dakar.  Op bestemmingdakar.nl kun je komend jaar mijn belevenissen en ervaringen volgen. Ik hoop dat mijn project veel mensen motiveerd om mee te helpen dit project tot een groot succes te maken!

Bestemming: Dakar heeft ook een facebookpagina, like de pagina en blijf op de hoogte. Tot snel!

 

Dank,

Mark