Op Televisie, de generale repetitie, doneer en maak kans op een X-BOX, en de motor.

Categories: Nieuws

Zondag 20 oktober was het zover; de documentaire over 113Online waarin ik mijn verhaal vertelde over mijn vriendin Hedda en over het project werd uitgezonden op televisie. Iedereen bedankt voor de vele mooie, fijne en emotionele reacties. De kijkcijfers liegen er niet om; 327.000 (!) mensen stemden die avond om 23:00 af op Nederland 2. Het laat zien dat het programma voorziet in een informatie behoefte rond het onderwerp suicide. Een goed teken maar er valt nog veel werk te verrichten om 113Online landelijk bekend te maken en het onderwerp de aandacht te geven die het nodig heeft. Uitzending gemist? Op bestemmingdakar.nl kun je het terugzien.

de generale repetitie

De dagen vliegen om en de Africa Eco race komt er snel aan. Eind december zal de rally starten. Voor het zover is ga ik nog 1 keer aan de Marrokaanse woestijn ruiken. Binnenkort vertrek in naar Erfoud van waar ik samen met Martin Fontyn van EAO en een Oostenrijkse Africa Race deelnemer 4 dagen ga trainen in de woestijn. Met dagen van 200 tot 300 kilometer is het mijn laatste kans om mij goed voor te bereiden op wat er eind december op het programma staat. Belangrijk voor mij is het leren rijden in de duinen.

de motor

De motor is enkele weken gereviseerd. Dat betekent dat de motor in principe klaar is voor het grote avontuur. Er moeten nog wat zaken aangepast worden maar dat zal na de trainingsweek gebeuren.

Maak kans op een X-BOX Kinect

Met de opbrengst van het BD Familie Squash toernooi ( €2243,-) en een aantal donaties is het ingezamelde bedrag gestegen tot iets meer dan 12.500 euro. Een mooi bedrag maar ik hoop dat het bedrag nog iets hoger gaat worden. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, het geld is hard nodig. Het aantal hulpvragen bij 113Online stijgt en er is geld nodig om deze mensen goed te helpen. Als je een donatie doet via bestemmingdakar.nl maak je kans op een X-BOX Kinect t.w.v. €250,-!!

Als Bedrijf 113Online helpen?

Half november moet ik de bestelling plaatsen voor het laten bedrukken van de kleding en stickers voor de motor met de logo’s van de sponsoren. Wil je of weet je nog een bedrijf die 113Online wil steunen dan hoor ik dat graag voor 10 november. Dit in verband met de levertijd van de stickers en de kleding. Meer info: info@bestemmingdakar.nl of bel mij op 06-10310768 Alvast bedankt!