Nog een paar dagen.

Categories: Nieuws

Nog een paar dagen en ik vertrek naar Saint Cyprien, Frankrijk. Inmiddels is de vrachtwagen met alle spullen en de motor  al in Zuid Frankrijk gearriveerd. De laatste dagen is er nog genoeg te doen. Ik ben druk bezig met de laatste voorbereidingen. De website zal de komende dagen worden aangepast zodat het avontuur goed te volgen is en er moeten nog wat administratieve zaken worden afgehandeld.

Website en Facebook

De website en de Facebookpagina zijn de middelen waar het avontuur te volgen is. Zoals eerder gemeld zal Niels Hatzmann elke dag nadat ik telefonisch contact met hem heb gehad verslag doen.  Op de website staat een link waar je live kunt zien waar ik in Afrika ben.

Feestje

Zondagmiddag 9 februari geef ik een feestje waarbij ik het Bestemming: Dakar project achter me laat.  Deze middag zal ik de cheque met het uiteindelijke bedrag aan een van de oprichters van Stichting 113Online overhandigen. Ook wil ik mijn ervaringen en belevenissen een laatste keer met iedereen delen.  Ieders betrokkenheid heeft me veel steun gegeven de afgelopen 2 jaar.  Ik hoop dan ook dat er veel mensen zijn zodat ik iedereen persoonlijk kan bedanken. Meer weten?

Het laaste hoofdstuk in het Bestemming: Dakar boek

Dit is waarschijnlijk ook meteen het laatste berichtje dat ik voor de rally zal publiceren. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Iedereen bedankt voor jullie steun de afgelopen 2 jaar in de aanloop naar de rally. Ik zal al jullie woorden, hulp en de gedachte dat er een mooi bedrag voor 113Online is ingezameld met me mee dragen de komende 2 weken.  Het geeft me steun en laat me realiseren dat dit gedeelte van het project een goede afloop kent. De komende 2 weken ga ik er alles aan doen om het andere deel van het project te volbrengen: Dakar halen.

Tot over 2 weken!

 

Groet, Mark

PS: Het blijft ook tijdens de rally mogelijk een donatie te doen aan 113Online.