<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Nog 5 weken: de Serres Rally

Categories: Nieuws

Nog 5 weken te gaan en dan staat de tweede rally in de voorbereiding op het programma: de Serres Rally die van 26 tot 31 augustus in Serres, Griekenland plaats heeft.

Maarliefst honderd motoren zullen van start gaan in deze 5 daagse rally. Voor de rally heb ik mij aangesloten bij het Rallymaniacs team. De rally bestaat 11 special stages en heeft een lengte van 1400 kilometer. Dat betekent zo’n 20 tot 30 uur op de motor verdeelt over de 5 dagen.

Het gaat weer een zware rally worden maar ik heb er enorm veel zin in. Grote doel voor de week: Snelheid. De vorige rally was de gemiddelde snelheid te laag waardoor de dagen erg lang werden. Dat wil ik deze rally voorkomen en zal dus mijn grenzen moeten verleggen. Of dat lukt kun je live tijdens de rally zien: Elke motor heeft een live tracking device. Een link zal ter zijner tijd geplaatst worden op bestemmingdakar.nl en natuurlijk op de facebookpagina.

Als mogelijk zal ik na elke dag een verslag publiceren