Nog 1 dag voor de start van de Serres Rally

Categories: Nieuws

srr13_h1Nog even en dan is het zover: De Serres Rally. Maandag zal de rally beginnen met de inschrijving en keuring van de motor. Dinsdag staat de proloog op het programma met aansluitend een showstart in het centrum van Serres. Woensdag start de rally pas echt met een etappe van 346 kilometer. Het totaal aantal kilometers voor de komende week: 1414. Zaterdag 31 augustus is de finish na de kortste etappe van de week: 296 kilometer. S’avonds zal de rally worden afgesloten met een feest.

Ik moet zeggen dat ik wel last heb van een beetje spanning. Het beloven weer lange dagen te worden. Doel is om binnen de gestelde tijdslimieten de etappes uit te rijden. Ik zal daar mijn handen aan vol hebben. Snelheid is het sleutelwoord voor deze week. Met mijn zeer beperkte ervaring zal ik er hard aan moeten trekken.

Komende week zal ik weer proberen zoveel mogelijk te laten horen via bestemmingdakar.nl en Facebook. Het zal gedurende de rally mogelijk zijn mij live te volgen. De link naar de website zal ik zo snel mogelijk posten.

Vergeet niet waar ik het allemaal voor doe: stichting 113Online. Ik hoop dat zij gedurende deze week veel donaties mogen ontvangen. Het is voor mij een extra stimulans om door te zetten als ik in Griekenland kan zien dat er donaties zijn gedaan. Een donatie kun je doen met iDEAL en wordt enorm gewaardeerd!

Rest mij nog te zeggen: Tot morgen!