Meehelpen

Om het project te doen slagen zijn partners en sponsoren nodig. Samen met het team van Bestemming: Dakar kunnen zij dit project succesvol maken. Daarom is uw hulp van harte welkom! Er is gekozen om te werken met partners en sponsoren . Zo kunt u zelf bepalen of u Bestemming: Dakar en/of 113 Online helpt.

 

Onder partners vindt u de bedrijven en particulieren, die Mark met raad, daad, materiaal of financieel bijstaan.
Onder sponsoren verstaan we bedrijven en particulieren die een geldelijke donatie doen aan het goede doel. 100% van het gedoneerde bedrag gaat naar stichting 113Online.


Partners

Wilt u Mark Blokker ondersteunen om de Africa Eco Race te kunnen rijden?
Dit kan op verschillende manieren:

Materiaal

Er komt veel bij kijken om de rally te kunnen rijden. Naast een goed werkende en betrouwbare motor is er veel materiaal (banden, gereedschap, onderdelen, kleding etc) nodig.

Raad en daad

Mark is eind 2011 zonder enige kennis gestart met het trainen voor de rally. Gewoon een motor gekocht en rijden maar. Maar om de rally te kunnen rijden is een goede voorbereiding en kennis nodig. Beschikt u over kennis, vaardigheden en/of materiaal die Mark kunnen helpen in de voorbereiding rond de rally?

Financieel

Het rijden van de rally is niet goedkoop. Met uw donatie kan onder andere het inschrijfgeld (gedeeltelijk) betaald worden.

Sponsoren

Wilt u 113 Online helpen anderen te helpen? U kunt dan sponsor worden.

Particulieren:

Alle donaties die door sponsoren zijn gedaan gaan volledig naar aan het goede doel: 113Online. Het maakt niet uit om wel bedrag het gaat. Hoe hoger het bedrag, hoe beter!

Bedrijven:

Wilt u financieel bijdragen aan het goede doel? Stichting 113Online is aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat er een belastingvoordeel is bij sponsoren aan 113 Online. Meer info