<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Laatste bericht voor de start van de rally.

Categories: Nieuws

Zo, ik denk dat ik er klaar voor ben. De laatste spullen zijn gepakt. Het volgende bericht van mij zal ik versturen vanaf Marokkaanse bodem. Komende vrijdag zal de rally van start gaan met de eerste etappe over 450 kilometer. Dus…

Afgelopen dagen heb ik wel last gehad van gezonde spanning met als toppunt vandaag  het gevoel dat ik had voordat ik mijn rijexamen voor de auto moest gaan doen. Het gaat nu beter. Ik probeer mijzelf op te laden voor wat komen gaat. Ik heb er zin in.

Omdat het huren van een gps tracking systeem (zodat ik via de website te volgen zou zijn) een dure aangelegenheid is gebleken zullen jullie het moeten doen met een dagelijks verslag op de facebook pagina en op bestemmingdakar.nl Althans, ik hoop dat ik dagelijks verslag kan uitbrengen. Het hangt af van de beschikbaarheid van internet en de tijd dat ik na elke etappe binnen ga komen. Als ik laat binnen kom kan het zijn dat er geen tijd is om een stukje te componeren. Na elke etappe moet ik het roadbook voor de volgende dag voorbereiden, er moet gegeten worden en natuurlijk moet ik op tijd gaan slapen. Maar als ik kan, zal ik een stukje plaatsen.

Afgelopen weekend is er weer een mijlpaal gehaald; 300 likes op Facebook en 100 volgers op twitter.  Het groeit gestaag door. Super!

Iedereen bedankt voor de motiverende woorden die ik de afgelopen dagen heb gekregen!  Erg fijn!

Dit voor nu, Ik ga vroeg mijn bed in.. De wekker gaat om 5 uur…

Tot snel.