<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Het project: een update

Categories: Nieuws

Het project is alweer een jaar onderweg. Wat is er allemaal gebeurd? En wat staat er voor komend jaar op de planning?

Afgelopen jaar zijn er belangrijke stappen gezet. November 2011 klein begonnen met Facebook. Inmiddels zijn er 220 likes op de facebookpagina. Op naar de 300!

Belangrijk wapenfeit was de lancering van de website. Met deze lancering is ook het startschot gegeven voor het werven van sponsoren en partners. De eerste bedrijven en particulieren hebben zich inmiddels aangemeld. Hier zijn we erg blij mee maar het moeten er nog veel meer worden! Wil je of ken je iemand die mee wil helpen? Kijk dan op Bestemmingdakar.nl

De eerste stappen zijn gezet op de motor. Ook hier is grote vooruitgang geboekt. Het rijden gaat steeds beter en gemakkelijker. Het trainen kost veel tijd maar het is het allemaal waard.

Wat staat er voor komend jaar op de planning?
Komend jaar is erg spannend. Of het nou sponsor werven of trainen is, het is nu of nooit.

Bestemming: Dakar wil in 2013 de aandacht van de landelijke media trekken. De eerste afspraken zijn bijna rond. Met deze naamsbekendheid hoopt Bestemming: Dakar meer fondsen te werven en ook weer de naamsbekendheid van 113Online te vergroten.

In 2013 gaat Bestemming: Dakar een aantal activiteiten organiseren. Doel is natuurlijk het genereren van inkomsten maar ook het vergroten van de naamsbekendheid van 113Online is een belangrijk doel.

Wat training betreft is er nog veel winst te halen. Naast alle off-road en trainingsdagen zal Mark in april de Libya Rally in Marokko gaan rijden. Dit is een perfecte voorbereiding voor de Heroes Legend Rally.

Komend jaar zal er een rallymotor moeten komen. Naast aanschaf zal deze motor ook geheel rallyklaar gemaakt moeten worden.

Nog erg veel te doen dus. Het is erg spannend allemaal maar we hebben er erg veel zin in. Ik spreek van we omdat ik (Mark) veel hulp krijg van familie en vrienden.
Het project kost erg veel tijd waardoor ik het zeker niet meer alleen de kar kan trekken.

Iedereen bedankt voor alle hulp van afgelopen jaar en ik hoop komend jaar weer op jullie te kunnen rekenen!! Komende 11 maanden komt het er op aan. Ik ben er klaar voor!

Tot snel,

Mark