<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Het laatste nieuws

Categories: Nieuws

De laatste 7 maanden van de voorbereiding zijn aangebroken. Nu is de vraag hoe ik dat ga invullen. Veel rijden, dat is zeker. Ik zit er sterk aan te denken om de Serres Rally in Griekenland en de Albanie Raid te gaan rijden. Het liefst zou ik eigenlijk ook nog wel een week naar Marokko willen om zandduinen te leren rijden. Veel beslissingen die op korte termijn gemaakt moeten worden. Best lastig allemaal. Ik hoop erg snel een planning gereed te hebben. Naast het rijden van langere meerdaagse rally’s zal ik natuurlijk ook nog veel gaan rijden in Nederland. Tel daar het trainen op de mountainbike en de fitness bij op en de agenda is zo’n beetje vol.

Op dit moment werk ik hard aan de iDEAL module. Als de laatste administratieve zaken zijn geregeld kan de module getest en live gezet worden. Ik hoop dat het veel geld gaat opleveren. Na goed overleg met 113Online zal het mogelijk zijn om zelf te kiezen waar je donatie aan ten goede moet komen.

12 juni is er een informatieavond van de Africa Eco Race in Nederland. Organisator en wedstrijdleider René Metge zal hier van alles gaan vertellen over de rally. Natuurlijk ga ik er heen om mij te laten informeren over de rally.  Alleen ga ik niet, de motor gaat mee. Ik heb het aanbod gekregen om de motor een plekje te geven tijdens deze avond. Een mooie gelegenheid om het project wat aandacht te geven. Niels bedankt!

Op dit moment is het op het gebied van de media-aandacht wat rustig. Het is wachten op een datum waarop een interview met mij zal verschijnen in een landelijk weekblad met een oplage van boven de 200.000. Daarnaast werd ik enkele weken geleden verrast met de mededeling dat er een klein stukje zal verschijnen in een landelijk motorblad.Beide artikelen zijn nog niet gepubliceerd dus ik hou nog een slag om de arm maar ik hoop dat het binnenkort gaat lukken. Het zou veel publiciteit betekenen voor het project en 113Online.  Als de iDEAL module werkt wil ik weer meer de publiciteit gaan opzoeken.

Dit voor nu..

groet, Mark