<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Gezocht: sponsor voor een iDEAL module

Categories: Nieuws

De Libya Rally is achter de rug. Het is tijd om weer aandacht te geven aan een belangrijk doel van het project: geld inzamelen voor het goede doel: 113Online. Om het doneren via bestemmingdakar.nl eenvoudig te maken ben ik op zoek naar een sponsor die een Ideal module wil sponsoren. Wie kan en wil mij helpen? Het gaat om een bedrag van rond de 250 euro. Meer info? mail naar info@bestemmingdakar.nl