<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Etappe 2 – Boudnib – Foum Zguid

Categories: Nieuws

etp02_route

Mark is vanochtend om een uur of acht uit het bivak vertrokken en rijdt vandaag door de regio rond Merzouga en Erg Chegaga naar het zuiden. Hij heeft ruim 600 kilometer te rijden van Boudnib naar Foum Zguid – voor hem is dit bekend gebied, hij heeft hier de Libya Rally gereden en getraind met Martin Fontyn van EAO. ‘De duinen heb ik geoefend en kom ik door’, zo vertelt hij zelfverzekerd. Na de duinen volgt nog het bekende Lac Iriki, een drooggevallen meer met een keiharde en vlakke ondergrond. ‘Toen ik afgelopen jaar in de Libya Rally met 100km/u over het Iriki-meer reed heb ik het uitgeschreeuwd. In mijn eentje, op de motor, op zo’n gigantische vlakte!’

Vandaag is Mark weer te volgen via de Iritrack, hij heeft startnummer 311.

http://vulcain.iritrack.net/tdcom/eviewer/africarace2014/

Steun Mark bij zijn tocht naar Dakar, maak vandaag nog een bijdrage over naar stichting 113 Online via www.bestemmingdakar.nl en help hem om zijn doel te bereiken!

etp02