De motor loopt weer..

Categories: Nieuws

Het is alweer even geleden dat ik iets van me heb laten horen maar ik probeer niet stil te zitten. Soms valt het allemaal niet mee maar ik probeer mijn hoofd rechtop te houden.
Na een tijd in een dip gezeten te hebben na de Libya Rally ben ik weer terug. Mijn zwager Remco heeft mijn motortje 2 maanden geleden weer gestart door samen te gaan MTB-en in de Noordwijkse duinen. Nadien ben ik weer vol aan de bak gegaan met veel sporten. Het voelt goed. En ik moest ook wel, over anderhalve week zal ik in Griekenland gaan starten in de Serres Rally. Ik weet ongeveer wat mij te wachten staat dus fysiek goed voorbereid zijn is erg belangrijk.

Op de website heb ik een teller geplaatst die het bedrag aangeeft dat 113Online al heeft mogen ontvangen. Mijn doel is het inzamelen van 20.000 euro. Dat probeer ik onder anderen in te zamelen door het organiseren van een squash toernooi op 12 oktober in Hillegom. Daarnaast hoop ik dat nog veel mensen een donatie willen doen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar het geld is hard nodig om onze medemens die geestelijk zo in de knoop zit te helpen!

Afgelopen dinsdag heb ik een mooie rit van 235 kilometer gereden met Niels Hatzmann.
Van deze rit door het Brabantse en Belgische land heb ik beelden gemaakt. Het filmpje volgt snel. Het was fijn om weer sinds een paar maanden een lange rit te rijden op de rally motor. Het voelt goed en ben gemotiveerd om de doelen die ik heb gesteld tijdens de Serres Rally te gaan halen. We gaan het zien.

Een week eerder heb ik de motor opgehaald bij Ewout van Rally Bike Center. Hij heeft de motor helemaal in orde gebracht voor de Serres Rally. De motor is nagekeken, opnieuw afgesteld en heeft een set nieuwe banden. Ik kan niet anders zeggen dat de motor fantastisch rijdt. Het probleem met het niet starten tijdens de Libya Rally is verdwenen. Zo kan ik met vol vertrouwen starten in Griekenland. Erg fijn.

Binnenkort hoop ik een mooie aankondiging te doen over een samenwerkingsverband met ik mag wel zeggen een fantastische groep mensen die zich net als ik inzetten voor stichting 113Online en het taboe op het praten over zelfmoord willen doorbreken.

Later meer…