<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Dagelijkse updates vanuit Afrika

Categories: Nieuws

dutch rally pressDe rally zal zwaar zijn. Als ik na een lange dag rijden weer in het bivak aankom is een stukje schrijven met de belevenissen van de dag een hele opgave. Gelukkig maakt Niels Hatzmann van Dutch Rally Press de dagelijkse updates. We hebben ‘s avonds even telefonisch contact waarna Niels een verslag maakt  dat vervolgens op de website en deze facebookpagina verschijnt. Op deze manier weten jullie waar ik ben en hoe het allemaal gaat. Er gaat zelfs een satelliettelefoon mee voor in Mauritanië.