<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

Bestemming: Dakar op MOTORbeurs Utrecht (21 tot 24 februari 2013)

Categories: Nieuws

Bestemming: Dakar op MOTORbeurs Utrecht (21 tot 24 februari 2013)

Tijdens de MOTORbeurs in Utrecht is de rallymotor waarmee ik de Africa Eco race zal rijden te bezichtigen. De motor zal gedurende de beurs (4 dagen) een prominente plaats krijgen op het Rally Stage. De motor zal te herkennen zijn aan het bekende Bestemming: Dakar logo en natuurlijk ook aan het 113Online logo.

Zondag 24 februari zal ik zelf ook aanwezig zijn. In de middag ben ik uitgenodigd op het Rally Stage om voor de microfoon meer te vertellen over Bestemming: Dakar. Ik hoop veel van jullie zondag 24 februari te ontmoeten tijdens de MOTOR Beurs!

Wil je als bedrijf Bestemming: Dakar sponsoren en je bedrijfslogo tijdens de motorbeurs en alle andere evenementen op de rallymotor hebben staan?
Neem dan uiterlijk maandag 11 februari contact op via info(@)bestemmingdakar.nl Dinsdag gaan namelijk de stickers voor de motor naar de drukker.

De MOTOR beurs bied een unieke kans om Bestemming: Dakar en 113Online onder de aandacht te brengen bij motorminnend Nederland. In 2012 bezochten 93.000 mensen de beurs. Ik ben de organisatie van het Rally Stage dan ook dankbaar voor deze unieke kans!

Tot op de beurs!

Mark