<>

EAO

Voor de Africa Eco Race heb ik mij aangesloten bij het EAO team van Martin Fontyn.

Met zijn jarenlange ervaring in de rallysport kan ik mij geen beter team wensen.

Meer weten over EAO?

logo eao transparant zwart klein

113Online

113Online is het goede doel waar Mark de rally voor gaat rijden.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Maar waarom dit goede doel?

Naar de 113Online website

Help mee!

Wil je meewerken aan dit project?

Kijk welke mogelijkheden er zijn om sponsor of partner te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan dit project!

Meer informatie

5000 euro, de anatomie van een rallymotor en voorbereiding MOTORbeurs.

Categories: Nieuws

De kerstactie van Maarten Tromp Advocaten heeft het fantastische bedrag van 5000 euro opgeleverd voor 113Online. Op het kantoor van Maarten Tromp heeft 113Online directeur Jan Mokkenstorm de cheque overhandigt gekregen. Ik ben erg blij met dit bedrag. Alle donateurs bedankt! Het is een mooie start van wat nog een veel hoger bedrag mag worden.

Na een drukke tijd met veel complimenten en reacties na de uitzending van Altijd Wat is het weer tijd om met me weer te richten op het project.

Ewout van Rally Bike Center had mij aangeboden samen de motor een grote beurt te geven. Doel was om de motor technisch klaar te maken voor de Libya Rally in april maar boven alles wilde Ewout mij zoveel mogelijk leren zodat als ik problemen zou hebben in de woestijn ik weet hoe de motor in elkaar steekt. Dat laatste is zeker gelukt. De motor loopt na deze grote beurt als een zonnetje en met een koffer vol technische kennis keerde ik huiswaarts.  Ik voelde me deze dag net een stagiar.  Erg leuk!  Ewout bedankt voor deze leerzame dag!

De voorbereiding voor de MOTORbeurs is in volle gang.  Er moest toch nog wel het een en het ander geregeld worden. Bestickering voor de motor, een banner, nieuwe visitekaartjes en mooie blauwe polo’s met opdruk.  Alles is besteld. Studio Campo en van Duinen Zeefdruk bedankt voor jullie hulp om alles op tijd te kunnen presenteren. Komende woensdag is het tijd om de motor een mooi plekje te geven op het Rally Stage van de Motorbeurs.  De beurs is van 21 tot en met 24 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Zondag de 24e mag ik rond het begin van de middag het podium betreden voor een interview. Veder zal ik de gehele zondag aanwezig zijn op de motorbeurs. Ik zal herkenbaar zijn aan een blauwe polo met Bestemming: Dakar opdruk. Wellicht tot op de beurs! Ik wil RallyManiacs bedanken voor deze kans om Bestemming: Dakar en 113Online onder de aandacht te brengen.